Hlavní obsah

Soutěž Nejlepší z realit 2011 zná své vítěze

Právo, kil

Na slavnostním galavečeru v Praze byly v závěru minulého týdne vyhlášeny výsledky 13. ročníku prestižní soutěže Nejlepší z realit – Best of Realty.

Článek

O ocenění letos usilovalo 23 projektů ve třech základních kategoriích: Nová administrativní centra, Projekty k bydlení a Hotely. Vedle toho získal Zvláštní cenu poroty projekt, který se za uplynulý rok jedinečným způsobem zasloužil o rozvoj českého realitního trhu.

V nejsilněji zastoupené kategorii Projektů k bydlení postavila sedmičlenná odborná porota v čele s Kamilem Kosmanem na první místo Rezidenci Švédská v Praze 5, u níž porotci ocenili komerční úspěch, ojedinělé skloubení atmosféry původního objektu s novostavbou a nadstandardní řešení, díky němuž mají obyvatelé své soukromí.

Mezi novými administrativními centry získal prvenství Main Point Karlin v Praze 8 za vyváženou kombinaci výrazné architektury, mimořádného obchodního výsledku a maximálního technického a technologického využití potenciálu budovy a lokality, v níž se nachází.

V kategorii hotelů získal titul hotel MIURA v Čeladné, a to za originální architektonické ztvárnění exteriéru s citlivým začleněním do okolní přírody a za moderní řešení interiéru. Zvláštní cenu poroty letos získala Zóna Kampus v Brně Bohunicích za komplexní propojení veřejných služeb a komerčních funkcí s výrazným synergickým efektem.

Cena čtenářů mediálních partnerů soutěže patří Rezidenci Korunní v Praze 10, která soutěžila v kategorii rezidenčních projektů a byla nominována i na Zvláštní cenu poroty.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám