Hlavní obsah

Televize Seznam zve diváky do své Kutílny

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milovníkům domácího kutění a vylepšování je určen nejnovější pořad Televize Seznam, příznačně nazvaný Kutílna. Jeho autoři slibují spoustu zajímavých nápadů na domácí tvorbu.

Foto: Televize Seznam

Televize Seznam rozjíždí nový pořad pro kutily.

Článek

Průvodcem a kutilem v jedné osobě je Adam Cirok, jenž plánuje diváky postupně seznamovat s pracovními postupy při domácí výrobě nebo opravách. Pořad Kutílna může být dobrou inspirací ženám i návodem pro jejich muže.

První díl měli diváci Televize Seznam možnost zhlédnout v úterý 24. března, kdy je moderátor seznámil se všemi nástroji, s nimiž si v následujících, pak již „pracovních” dílech vystačí.

Pod jeho vedením si v dalších týdnech a měsících vyzkoušejí například repasování nábytku, výrobu šikovných doplňků do domácnosti nebo nejrůznějších vychytávek. Co je ovšem důležité, potřebovat k tomu budou jen doma dostupné materiály. Na další díly se zájemci mohou těšit vždy v úterý a ve čtvrtek.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Adam Cirok miluje recyklování, rád repasuje nábytek a vrací život již starým a nepotřebným věcem. Každý, kdo v době karantény potřebuje a chce zaměstnat své ruce a dát průchod své fantazii, se může těšit na další díly, v nichž autor poradí, jak například vytvořit květináče z naběraček nebo z lavoru, svícen z mosazné trubky nebo jak proměnit kuchyňské prkénko na věšák na klíče.

Reklama

Související témata:

Související články

Kutil si doma předělal sanitku na obytňák

Milovník cestování a kempinku Tom Roszko si doma v garáži předělal bývalou terénní sanitku na obytný vůz, který by mu mohl každý závidět. Teď s obřím...

Výběr článků

Načítám