Hlavní obsah

Elegantní lampy pro tmavé podzimní večery

Právo, Karolina Černá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V podzimních měsících kvapem ubývá přirozené světlo, proto by na nočním nebo pracovním stole neměla chybět kvalitní lampa. A čím veselejší a příjemnější na pohled, tím lépe! Nechte se inspirovat!

Foto: PHILIPS

Svítidla Living Ambiance prozáří domov do nepřeberné škály barev v kombinaci s požadovaným množstvím bílého světla. Vytvořit a uložit můžeme 3 oblíbené kombinace světelných scén. Ovládání je dálkové. Cena 9440 Kč.

Článek
Foto: LUMMAX

Stolní lampa do dětského pokoje. Hodiny jsou pouze časově orientační, nemohou plnohodnotně zastoupit budík. Cena 606 Kč.

Foto: IKEA

Stolní nenáročná lampa s měkkým světlem, které činí domov hřejivým a útulným místem. Cena 179 Kč.

Foto: PROFILITE

Skleněná koule s LED diodami automaticky mění barvu, funguje zároveň jako aroma lampa, zvyšuje okolní vlhkost. Cena 727 Kč.

Foto: IKEA

Romantická lampička ze série svítidel se stínidlem z bavlny, kterou pereme v pračce, max. na 30 °C, nebělíme. Cena 699 Kč.

Foto: PHILIPS

Lampa jako chromová kopule se štíhlým stojanem ze stejného materiálu. Skleněný kryt chrání přímý světelný zdroj uvnitř, takže do místnosti plyne výkonné, avšak nijak oslňující světlo. Cena 4298 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Moderní dům s nádechem exotiky

Jako z dílny profesionálního designéra působí do detailů sladěný interiér moderního domu, který dýchá pohodou a vypráví o exotických dovolených, jež si čerství...

Výběr článků

Načítám