Hlavní obsah

Zpěvačka Cher koupila nenápadný dům v Beverly Hills

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příjemný, nenápadně vyhlížející dům koupila v létě v Beverly Hills nestárnoucí diva světové pop music Cher. Leží v malebném údolí a vede k němu soukromá cesta. Pozemek ohraničuje vysoký plot s rozměrnou bytelnou bránou. Jako mnoho jiných objektů v této části Los Angeles, není ani tento bez adekvátně blyštivého „rodokmenu“. Jeho předchozím majitelem byl například představitel Ala Bundy ze seriálu Ženatý se závazky Ed O’Neil.

Foto: Profimedia.cz

Už zápraží domu působí příjemným dojmem a domáckou atmosférou.

Článek

Podle dohadů zahraničních internetových médií je možné, že v domku, který má mj. čtyři ložnice a tři koupelny, nebude bydlet ani tak zpěvačka samotná, jako spíš její šestatřicetiletý syn Elijah Blue Allman.

Foto: Profimedia.cz

Bude v tomto rozkošném domě bydlet Cher, nebo její syn?

Foto: Profimedia.cz

Terasa před hlavní ložnicí.

Ústřední místností dvoupodlažního stavení hojně obrostlého zelení je velký obývací pokoj s malou předsíní a krbem. Kuchyň vybavená pracovními deskami z mramoru má svůj vlastní dvorek. Přímo ven se dá vyjít také z hlavní ložnice. Odtud vede cesta na terasu.

Foto: Profimedia.cz

Srdcem domu je velký obývací pokoj s krbem a sedací soupravou královských rozměrů.

Foto: Profimedia.cz

Kuchyň je laděná do bíla.

Jestli z domu dýchá pohodlí a klid, zahrada tento dojem jen umocní. Zákoutí s malou kaskádou vodopádů a místem pro meditaci je přesně to, co by měla mít povinně naordinováno snad každá hvězda showbyznysu. Čím se ale zahrada z losangeleského standardu opravdu vymyká, to je absence bazénu.

Foto: Profimedia.cz

Umístění širokoúhlé televize nad krbem je velice praktické. Kdyby nedávali nic zajímavého ani na jednom ze stovek televizních programů, pořád je ještě možné dívat se do plamenů ohně.

Foto: Profimedia.cz

Hlavní koupelna disponuje dvěma sprchami a vanou.

Držitelka Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve filmu Pod vlivem úplňku (r. 1987) za nový dům o rozloze téměř 300 m2 na pozemku velkém 2000 m2 zaplatila 2 145 355 dolarů. V přepočtu tedy 40 332 674 korun.

Foto: Profimedia.cz

Kaskáda vodopádků a meditační lavička. Člověk nemusí být popstar, aby ocenil uklidňující účinky takového zátiší.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám