Hlavní obsah

Raper Drake prodal dům, jeho ozdobou je obložený krb a bazén s jeskyní

Kanadský zpěvák, herec a raper známý jako Drake prodal v minulých dnech svůj dům v losangeleské čtvrti Hidden Hills. Za stavení v tudorovském stylu zvané Yolo Estate, které si nechal zařídit především jako dům pro pořádání večírků, obdržel v přepočtu 292 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Kanadský umělec Drake prodal dům, který se může chlubit nádhernými kamenem obkládanými krby.

Článek

Kanadský umělec věnující se mj. hip hopu koupil rezidenci zhruba před deseti lety, a jak připomíná web Los Angeles Times, bylo to za 7,7 milionu dolarů (v současnosti zhruba 183 milionů korun).

Dům pak nechal proměnit podle svých potřeb tak, aby zde mohl pořád večírky pro své přátele. A ti se měli jak bavit. Čekala je například jízda na mechanickém býkovi, kdo chtěl, mohl si zahrát beach volejbal na plnohodnotném písčitém hřišti. Nakonec se všichni mohli sejít v na míru postaveném venkovním bazénu, jenž doplňuje rozměrná jeskyně. V té je pak uschovaný bar a televize.

Pozemek má 1,2 hektaru a lze na něm objevit také tenisový kurt, pódium pro menší představení, opalovací terasu a stáje s jízdárnou.

Hugh Jackman prodává trojpodlažní byt na Manhattanu za 911 milionů

Jak bydlí VIP

Vlastní dům nezůstává ovšem co do vybavenosti pozadu. Cesta k němu vede po kamenném mostě.

Dvoupodlažní dům v tudorovském stylu může nabídnout kromě klasického zařízení bar, vinný sklípek s dřevěnými obklady a kazetovými stropy, koštovací místnost, nahrávací studio a soukromé kino pro 25 diváků.

Foto: Profimedia.cz

Raper si dům nechal upravit jako sídlo pro pořádání večírků.

Pro své přátele měl muzikant rovněž připravených šest ložnic, které doplňuje osm koupelen. Nápaditě uschována za knihovnou je pak hlavní ložnice doplněná vlastní koupelnou.

Emma Stoneová to umí. Svůj dům v Malibu prodala o 5 milionů dráž, než plánovala

Jak bydlí VIP

Srdcem domu je velký obývací pokoj s na míru vyráběnými lustry a krbem obkládaným kamenem.

Hudebník a herec, jenž se celým jménem jmenuje Aubrey Drake Graham, dům před časem s úspěchem prodal, a to za 12 milionů dolarů, tedy zhruba za 292 milionů korun.

Anketa

Líbilo by se vám mít u bazénu také jeskyni?
Ano, to by bylo moc krásné!
71,1 %
Asi ano.
4,6 %
To si moc u nás neumím představit.
4 %
Spíše ne.
2,5 %
Ne, to mě nijak neláká.
17,8 %
Celkem hlasovalo 2916 čtenářů.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám