Hlavní obsah

Prozářený byt Adriany Limy se pyšní zajímavými dřevěnými obklady

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nádherný výhled na Central Park a zajímavé dřevěné obklady v jednom z pokojů jsou hlavními rysy sluncem prozářeného bytu na Manhattanu modelky brazilského původu Adriany Limy, který nabídla v minulých dnech znovu k prodeji. Doufá, že za něj nový majitel zaplatí v přepočtu 125 miliónů korun.

Foto: Profimedia.cz

Srdcem bytu modelky Adriany Limy (v kroužku) je prostorný a světlý obývací pokoj s výhledem na Central Park.

Článek

Modelka newyorský byt vlastní společně se svým bývalým manželem basketbalistou Markem Jaricem. Poprvé jej chtěli prodat už před třemi lety, ovšem to se nepodařilo, a tak nemovitost zhruba po roce z trhu stáhli. Jeho tehdejší cena činila ještě o nějakých 17 miliónů více.

Foto: Profimedia.cz

V kuchyni je jídelní kout přímo u oken, aby se stolující mohli kochat pohledem na město.

Srdcem bytu s užitnou plochou 204 čtverečních metrů je světlý obývací pokoj s výmalbou i sedačkami v krémové barvě. Hezkým kontrastem k nim je velký dřevěný konferenční stůl čtvercového tvaru a tmavohnědá podlaha.

Foto: Profimedia.cz

Z bytu je nádhenrý výhled na New York a Central park.

Místnost pro domácí kino působí naproti tomu spíše skromnějším dojmem, ovšem zaujmou v ní na první pohled tmavohnědé obklady stěn a části stropů, které tvoří jeden celek s úložnými prostory. Integrovanou součástí tohoto systému je rovněž pracovní stůl umístěný u okna.

Foto: Profimedia.cz

Místnost pro sledování filmů a televize je laděna spíše do tmavé barvy.

V bytě jsou dvě ložnice, k nimž patří dvě koupelny, a velká kuchyň s jídelním koutem u oken, a tedy s vyhlídkou na „Velké jablko”.

Foto: Profimedia.cz

Hlavní ložnice bytu

Foto: Profimedia.cz

V bytě jsou dvě ložnice. Obě zařízené ve světlých barvách.

Zajímavým rysem interiéru je nenápadná hra s barvami svědčící o temperamentu jeho majitelky. Namísto očekávatelné, striktně bílé výmalby, má prakticky každá místnost svou vlastní barvu, ať již je to zelenkavá v hlavní ložnici, nebo světlé cappuccino ve druhém pokoji.

Energií pak nepochybně člověka po ránu nabije už jen příchod do koupelny, jejíž stěny jsou vyvedeny v červené barvě.

Foto: Profimedia.cz

Jedna z koupelen je zařízena v červené barvě.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám