Hlavní obsah

Natalie Portmanová: Bydlení s rodiči je očistec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hvězda filmu Could Mountain Natalie Portmanová (27) se musela po rozchodu s přítelem přestěhovat zpátky ke svým rodičům, protože neměla zdání, kde složit hlavu. Ačkoli se bydlení u rodičů Natalie zpočátku jevilo jako ideální možnost, i proto, že jí všemožně podstrojovali, dnes to vidí jinak. Tatínek s maminkou se k ní totiž chovají, jako by byla stále jejich malá holčička.

Článek

Herečka si nyní rve své krásné vlasy nad tím, že raději nešla do hotelu, než si bude moci koupit svou vlastní vysněnou vilu na pláži. "S rodiči je to těžké," povzdechla si diva s tím, že rodiče si neuvědomují, že už dávno není malá holka, která potřebuje jejich rady.

"Zpočátku se všechno zdálo ideální, protože mi máma vařila dobroty, prala i žehlila, ale postupně se naše soužití změnilo v očistec. Rodiče totiž odmítají respektovat, že jsem dospělá, natožpak respektovat moje soukromí," postěžovala si Natalie, která by se nejraději už viděla ve vlastním domě.

"Každý den procházím nabídky nemovitostí, ale zatím se nenaskytl žádný dům, který by odpovídal mým představám," uvedla herečka, která si prý bez vlastní střechy nad hlavou připadá jako bezdomovkyně.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak bydlí Bára Nesvadbová

Než spisovatelka Barbara Nesvadbová našla kotě spící v tašce, s tím, že dokud ho neuvidí , bude nervózní, tak nám pětiletá Bibina odrecitovala Polednici...

Výběr článků

Načítám