Hlavní obsah

Jennifer Anistonová prodává dům v Beverly Hills, cítí se v něm osamělá

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Převážná většina lidí prodává byt nebo dům kvůli nedostačujícímu prostoru. Ne tak slavná herečka Jennifer Anistonová. Ta se rozhodla prodat svou luxusní nemovitost z přesně opačného důvodu. Je příliš velká a ona se v ní cítí "osamělá", citoval server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Na zvelebení luxusní rezidence Jennifer Anistonová vynaložila mnoho času i financí, nyní jí chce vyměnit za menší.

Článek

Dlouhou dobu mnozí herečce Jennifer Anistonové vyčítali, že i po rozchodu s Bradem Pittem stále setrvává ve stejném domě. Zatímco mnohé celebrity po rozchodu rychle pálí všechny mosty, ona stále "melancholicky" zůstávala na stejném místě.

Foto: Profimedia.cz

Každá místnost v domě je naprosto jedinečná, ze všech koutů dýchá luxus a cit pro detail.

V roce 2006 se nakonec rozhodla pro nový začátek a koupila si v "ráji celebrit" v Beverly Hills nad Sunset Boulevard nemovitost za cenu 13,5 miliónu dolarů (227 880 000 korun). Do rezidence o celkové obytné ploše téměř 850 metrů čtverečných následující roky vložila nemalé finance, aby ji proměnila v místo přesně podle svých představ. Z už tak honosného bydlení se stala jejím přispěním opravdu luxusní rezidence.

Foto: Profimedia.cz

Tato místnost je vyhrazena pouze pro oblékání. Samozřejmě nemůže chybět ani zrcadlo, kde se možná budoucí majitelka může bez problémů nalíčit.

Teď se ale zdá, že chce opět začít znovu, a luxusní sídlo nabídla k prodeji za úctyhodných 42 miliónů dolarů (708 960 000 korun). Noví majitelé mohou za tento "nemalý" obnos ale očekávat skutečný přepych. Luxusní rezidence nabízí opravdu úchvatné výhledy do okolí, u vstupní haly se mohou kochat pohledem na jezírko s Koi kapry, k dispozici je herna, luxusně vybavená kancelář, bazén nebo japonské lázně. Samotná obývací část nabízí pět ložnic a osm koupelen.

Foto: Profimedia.cz

Luxusní kuchyně 2 v 1. Tady se bude vařit jedna báseň.

Foto: Profimedia.cz

Rozlehlé sídlo je promyšlené v každém detailu, v každé místnosti je dostatek přirozeného světla.

V domě samozřejmě nechybí ani poslední nejmodernější technologie, ve vinném sklepě a místnosti určené jen pro šperky je biometrický zabezpečovací systém, skutečnou lahůdkou je pak kuchyně 2 v 1. Za menší hlavní se totiž skrývá ještě jedna, plně profesionálně zařízená cateringová kuchyň.

Luxusu a prostoru už ale asi bylo na Jennifer v poslední době moc, protože sama uvedla, je takový rozlehlý prostor je pro jednu osobu prostě "příliš veliký".

Foto: Profimedia.cz

Menší jídelní kout nabízí útulné posezení i úchvatné výhledy.

Podle Daily News Jennifer pokukuje po menším apartmánu v New Yorku, který je prý pro ni mnohem vhodnější. Má totiž rozlohu "jen" 279 metrů čtverečných.

Reklama

Související témata:

Související články

Dům z filmu Sám doma je na prodej

V málokterém filmu hraje dům hlavní roli. Kdo by ale neznal ten, který malý Kevin, jenž nedopatřením zůstal sám doma, promění v nedobytnou tvrz plnou nástrah...

Výběr článků

Načítám