Hlavní obsah

Herec Leonardo DiCaprio prodal svůj ranč v Kalifornii

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden ze svých domů, nenápadný ranč ze 30. let v Los Angeles, se rozhodl po dvou letech prodat americký filmový herec Leonardo DiCaprio. Jeho fanouškové tak mají možnost vidět, jaký styl má jejich oblíbenec rád a jak vypadal jeden z jeho domovů.

Foto: Profimedia.cz

Z velkého obývacího pokoje se francouzskými okny vychází na zahradu, přímo k bazénu.

Článek

Podle internetové verze deníku The Sun koupil Oscarem letos konečně také oceněný herec přízemní dům v losangeleské čtvrti Studio City od svého bratrance Roberta Hrticyho v přepočtu za 38 miliónů korun, nyní jej prodal za 43 miliónů korun.

Na rozdíl od jiných slavných kolegů svůj dům prodal velmi rychle – na trhu s realitami pobyl jen necelé dva měsíce.

Foto: Profimedia.cz

Dům působí na první pohled nenápadným, ale příjemným dojmem.

Přízemní dům upoutá na první pohled svou naprostou nenápadností. Stejně tak vyhlíží i jeho interiér. Je vidět, že spíše než okázalý luxus herec v tomto případě  ocenil především útulnost a provázanost interiéru s exteriérem, který tvoří zelená zahrada a především velký bazén přímo před francouzskými okny obývacího pokoje.

Foto: Profimedia.cz

Velkou část domu zabírá prostorný obývací pokoj.

Foto: Profimedia.cz

Obě části obývacího pokoje mají krb.

V domě jsou čtyři ložnice a jejich obyvatelé se mohou scházet ke společně tráveným chvílím v rozlehlém obývacím pokoji, který zabírá prostor v hlavní části domu. Je rozdělen na dvě přibližně stejně velké části, z nichž každá má svůj vlastní krb. V té méně okázalé je krb rámovaný cihlami. Ve druhé části obývacího pokoje, jež působí o něco více formálním dojmem, je krb bílý. Na tuto část pokoje navazuje prostorná jídelna.

Foto: Profimedia.cz

Druhá část obývacího pokoje má o něco více formální atmosféru.

Foto: Profimedia.cz

Na obývací pokoj navazuje jídelna.

Realitní makléři vyzdvihují zařízení kuchyně, které svou úrovní odpovídá potřebám profesionálního kuchaře. Dřevěné bílé skříňky doplňují žulové i dřevěné pracovní plochy. Mohutný sporák je v nerezovém provedení, stejně jako digestoř nad ním.

Foto: Profimedia.cz

V kuchyni vládne bílá barva. I tato místnost má spoustu oken a příjemný, spíše útulný charakter.

Většina podlah v domě je bambusová, stropy jsou střídavě klenuté i rovné, v některých místnostech jsou pod nimi ponechány i trámy. Dům obklopuje pozemek o rozloze 1,2 hektaru.

Foto: Profimedia.cz

V domě jsou čtyři ložnice.

Foto: Profimedia.cz

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám