Hlavní obsah

Z Audi A8 kombík s dvanáctiválcem

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je šílené postavit z luxusní limuzíny kombík? A co takhle dát mu dvanáctiválec pod kapotu? A co ho ještě zvýšit, aby byl terénní? Je to dostatečně bláznivé? Tak přesně to je plán firmy Castagna Milano s Audi A8.

Foto: Castagna Milano

Castagna Milano Audi A8 Kombi

Článek

Podobné jméno jste mohli vidět většinou ve chvíli, kdy šlo o úpravy maličkých Fiatů 500, které mění třeba na plážové buggy, ale na autosalonu už vystavili i kupé postavené z klasického Rolls-Roycu. Tohle je ale jiná liga. Luxusní ohromnou limuzínu Audi A8 mají v plánu překapotovat tak, aby z ní bylo kombi. Pod kapotu navíc chtějí strčit dvanáctiválcový motor 6.3 FSI z minulé generace, který dnes už v nabídce není.

Jenže to není všechno. Podvozek by měl být zvednutý do polohy zvládající i lehčí terén a blatníky dostanou oplastování ve stylu modelů Allroad.

Castagna Milano, která má historii tak dlouhou, že v ní najdeme třeba výrobu kočárů, tedy plánuje asi to nejdražší kombi, jaké si lze představit. Unikátní automobil by se měl stavět na zakázku pro zájemce, kteří se patrně budou rekrutovat z blízkovýchodních zemí. Zatím to, co vidíte, je pouze vizualizace.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám