Hlavní obsah

Rapid Spaceback Monte Carlo začne Škoda prodávat na podzim

Novinky, maž

Citigo, yetiho i druhou generaci fabie si už pár měsíců můžete pořídit v designovém paketu Monte Carlo. Od letošního podzimu bude v tomto emotivnějším hávu dostupný i Rapid Spaceback.

Foto: Škoda Auto

Škoda Rapid Spaceback Monte Carlo

Článek

Škodovek jezdí v Česku velké množství. Kdo se chce odlišit, může sáhnout buď po nabídce nějaké tuningové společnosti, případně využít oficiální nabídku přímo od automobilky. Paket Monte Carlo přináší pro vzhledově spíše usedlé škodovky více emocí. Už kombinace červené a černé, všeobecné poznávací znamení tohoto paketu, vypadá velmi efektně.

Mezi další prvky, kterými se Rapid Spaceback Monte Carlo odlišuje, patří prahové nástavce v černé barvě a zadní difuzor v témže barevném provedení. Také rámeček masky chladiče je černý, černě zabarvené jsou i světlomety a mlhovky. Základem jsou také šestnáctipalcová nebo sedmnáctipalcová kola z lehké slitiny, rovněž černé.

Foto: Škoda Auto

Škoda Rapid Spaceback Monte Carlo

Uvnitř najdete tříramenný volant potažený kůží s červeným obšitím a červeně obšitou manžetou řadicí páky. Nechybí ani sportovní sedačky, kryty pedálů z ušlechtilé oceli a červeně obšité černé vkládané textilní koberečky.

Rapid Spaceback Monte Carlo vychází z výbavové verze Ambition a bude nabízen se třemi zážehovými a dvěma vznětovými motory. Prodej bude zahájen na podzim, cenu zatím automobilka nesdělila. Nejprve se dočká německý a britský trh, Češi si budou muset počkat až do ledna 2015.

Foto: Škoda Auto

Škoda Rapid Spaceback Monte Carlo

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám