Hlavní obsah

JCW už ladí nové Mini

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

John Coopers Works je pro Mini něco jako AMG pro Mercedes. Upravuje tovární vozy s požehnáním výrobce a připravuje speciály, které přinášejí další zákazníky. JCW si na paškál vzal nové Mini.

Článek

Zatím firma nezveřejnila výkonové parametry, ale je jasné, že verze S dostane stejně jako u předchozí verze inovovanou hlavu válců a větší turbodmychadlo. Zatím je třeba se spokojit s vizuálním kitem a úpravou podvozku.

Vzhled vozu vylepšují výrazné aerodynamické prvky, jako je například velké zadní křídlo či nové prahy, ale vizuálně se na vzhledu podepsala nejvíc celočerná maska chladiče a černo-červené lakování. Také devatenáctipalcová kola jsou efektní, zvlášť když moc nezakrývají tuning podvozku.

Za nimi se totiž objevují velké vrtané kotouče s novými třmeny a nastavitelné pružiny. Ty jsou sice převzaty z minulé generace úprav, ale změnou charakteristiky se dospělo k ještě lepší odezvě kol na nerovnosti.

V interiéru jsou velká sportovní sedadla s extrémním bočním vedením (jak jinak než v černo-červené barvě), nové kožené a kovové prvky, nebo třeba indikátor zařazeného stupně. Výhodou úpravy je zachování záruk poskytovaných výrobcem na všechny díly i na celý vůz.

Reklama

Související témata:

Související články

Nová generace Mini nečekaně představena

Mini je přízrak všech motoristických výrobců. Přišel na trh, začal se i přes vysokou cenu prodávat jak housky a zájem o něj neutuchá ani po letech. Prostě...

Nové Mini se začalo vyrábět

Produkce nové generace slavného Mini začala. Ve třech závodech se začal vyrábět vůz, kterého se jen ve Velké Británii prodalo 45 000 kusů. Současný model zatím...

Výběr článků

Načítám