Hlavní obsah

Seat pro Leon nabízí karbonový paket, dostupný je pouze v osmi zemích

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sada nazvaná Carbon Fibre pro model Seat Leon Cupra ST zahrnuje aerodynamické doplňky, jiná kola a jinou výfukovou soustavu. Po celém světě bude tento paket nabízen v pouhých osmi zemích včetně České republiky.

Foto: Seat

Paket Carbon Fibre pro Leon Cupra ST

Článek

Uhlíkový kompozit se v automobilovém průmyslu používá celkem vzácně, a to prakticky výhradně u sportovních modelů. Nově jej použije španělský Seat pro svůj model Leon Cupra ST.

Z karbonu, jak se rovněž uhlíkovému vláknu přezdívá, jsou vyrobeny aerodynamické doplňky pro přední nárazník a boční prahy. Ze stejného materiálu je vyroben rovněž zadní difuzor.

Foto: Seat

Paket Carbon Fibre pro Leon Cupra ST

Foto: Seat

Paket Carbon Fibre pro Leon Cupra ST

Součástí paketu jsou dále stříbrná 19“ kola v novém designu a brzdy Brembo s červenými třmeny. Novinkou je i upravená výfuková soustava, která má jednak hutnější zvuk a rovněž přidává koncovky výfuku – na každé straně jsou dvě.

Zajímavostí je, že Carbon Fibre bude nabízen jen v některých zemích – konkrétně v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Velké Británii, Španělsku, Finsku, Lucembursku a v České republice.

Pro náš trh je vyhrazeno pouhých pět vozů. Prodejní cena samotného paketu činí 136 900 korun.

Foto: Seat

Paket Carbon Fibre pro Leon Cupra ST

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám