Hlavní obsah

Super odpružení pro Opel GT

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opel GT se začal hodně nenápadně prodávat i na našem trhu. Tenhle malý roadster by měl nabídnout zákazníkům velkou radost z řízení. Jenže nejen výkonný motor je důležitý pro sportovní svezení. Společnost KW tak připravila opravdu lahůdkovou sadu na snížení podvozku.

Článek

Podvozek automobilu je asi tím hlavním, co je třeba pořádně upravit při tuningu. Můžete mít děsivě silný motor, ale pokud nemáte podvozek, který by výkon přenesl na silnici, pak je na nic.

Ovšem společnost KW má dlouholeté zkušenosti s konstrukcí a výrobou pružin a tlumičů, a to nejen pro tuning. Pro Opel GT byla připravena sada, která by se nemusela stydět ani na závodní dráze. Verze 1 (V1) je taková základní hračka, která přitvrdí pružení a přitom zachová i pohodlí vozu v původní úrovni.

Verze 2 (V2) už je určená pro tuningové hračičky. Dostala do vínku totiž možnost úpravy světlé výšky podvozku v rozmezí několika milimetrů podle přání zákazníka. Ten si tak může v pondělí nastavit komfortnější vyšší podvozek, v pátek při jízdě pro radost zase upraví na nejnižší a nejtužší pružení.

:. Kliknutím na obrázek jej zvětšíte do původní velikosti.

Pak je tu ovšem verze 3 (V3). Ta představuje technicky výborné pružení, které se dá srovnávat se sportovními vozy. Vpředu dokáže snížit vůz o 20 až 40 mm, vzadu pak o 20 až 45 mm! KW suspensions zaručují vrcholnou kvalitu u všech verzí, protože jejich pružiny jsou vyrobené technologií "inox line", která kus po kuse kontroluje kvalitu výrobku.

Reklama

Související témata:

Související články

Tuning i na LPG od firmy Steinmetz

P.GASUS je tuning klasického Opelu Astra německým úpravcem Steinmetz. Jenže pod kapotou nejsou tak obyčejné věci. Najdeme zde totiž tlakové lahve s LPG. Díky...

Astra Twin Top v úpravě od Imrschera

Německá tuningová firma Irmscher, která se specializuje na vozy Opel, ještě ani nedostala nový model Astra Twin Top do ruky a už na něj má přichystanou úpravu....

Kabriolet Astra tentokrát od firmy Steinmetz

Německá tuningová firma Steinmetz se zabývá vozy Opel. Poslední kamínek ve skládance kompletní nabídky je určen pro léto - kupé kabriolet Astra Twin Top....

Výběr článků

Načítám