Hlavní obsah

Zmodernizovaný Volkswagen T-Roc Cabriolet má ceny pro český trh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Facelift Volkswagenu T-Roc se týká i kabrioletu, který s malým zpožděním za crossoverem dorazil na český trh.

Foto: Volkswagen

Volkswagen T-Roc Cabriolet po faceliftu

Článek

Omlazený Volkswagen T-Roc Cabriolet lze v Česku objednávat od 805 900 Kč v případě výbavové linie Style, respektive od 887 900 Kč za sportovně tvářící se verzi R-Line.

U obou stupňů je k mání jediný motor, zážehový čtyřválec 1.5 TSI o výkonu 110 kW (150 k). Jeho hnací sílu přenáší na přední kola buď šestistupňová manuální převodovka, nebo sedmistupňová automatická převodovka DSG.

Test Volkswagenu T-Roc Cabriolet: I špatný nápad může dopadnout dobře

Testy

Stupeň Style zahrnuje například 17palcová kola z lehké slitiny, LED světlomety a zadní LED svítilny, ambientní osvětlení, větrnou clonu za předními sedadly, kožený multifunkční volant, 8palcový digitální panel sdružených přístrojů, rovněž 8palcový displej navigačního a multimediálního systému, adaptivní tempomat ACC, asistent pro sledování překážek před vozem, parkovací asistent či vyhřívaná elektricky sklopná vnější zpětná zrcátka.

R-Line k tomu přidává například LED světlomety Plus s dynamickou regulací dálkových světel, 10,25palcový digitální panel sdružených přístrojů, specifické nárazníky, lakováním nárazníků v barvě vozu, sportovním podvozek včetně progresivního řízení, volič jízdních režimů, sportovní sedadla vpředu, automatickou dvouzónovou klimatizaci, kryty pedálů z ušlechtilé oceli či sportovní volant.

Volkswagen představil modernizovaný T-Roc, má lepší světla i naftové motory

AutoMoto

Facelift kabrioletu podobně jako výchozímu crossoveru přinesl odlišný vzhled nárazníků a světlometů, dvě nové modré laky karoserie, inovovaný palubní multimédiální systém nebo dotykové ovládání ventilace.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám