Hlavní obsah

Volkswagen přináší první pohled do kabiny nového Multivanu

Novinky, Daniel Havlina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velká očekávání. To s sebou nese chystaná premiéra zcela nové verze dodávky Volkswagen Multivan, respektive celé řady T7. Novinka slibuje hned několik velmi zajímavých překvapení.

Foto: Volkswagen

Skica nového Volkswagenu Multivan

Článek

Volkswagen na nový Multivan začal už pomalu připravovat své fanoušky. Nedávno na svých oficiálních stránkách přidal i první skicu, na které zobrazuje část interiéru.

Test Volkswagenu T6.1 s obytnou vložkou: Dvě auta v jednom

Testy

Na skici je nejpatrnější hlavně velká prosklená střecha, kterou tvoří dva prosklené panely. Díky nim může být v kabině dostatek denního světla a celkově vůz díky tomu působí prostorněji. Hlavní devízou vozu je však odjakživa variabilita a flexibilita, na které Volkswagen prý ještě více zapracoval.

Hlavní změnou jsou sedadla. Nově totiž ze zadní části Multivanu zmizí obligátní třímístná lavice, která nebyla tak otevřená flexibilitě. Místo ní se v kabině objeví tři samostatná sedadla vzadu a dvě uprostřed kabiny. Snadné by mělo být i jejich úplné vyjmutí, protože by měla být lehčí.

První jízda s Volkswagenem California 6.1: Trocha digitalizace do toho kempování

AutoMoto

Díky novým kolejnicím bude možné i více mixovat s rozložením a polohami sedadel. Navíc se díky odnímatelným sedákům bude dát jednoduše zvětšit prostor. V tiskové zprávě se píše i o návratu palubního stolku, který se v kabině nicméně nacházel už v některých minulých generacích Multivanu. O dalších změnách se jistě dozvíme v budoucnu, novinka by se měla představit ještě v letošním roce.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám