Hlavní obsah

V Česku se začala prodávat nová Škoda Fabia Combi

Nová generace Škody Fabia Combi se v pátek začala prodávat v Česku. Do prodeje se dostává současně i v Německu, další evropské trhy ale budou následovat během příštích týdnů. Informovala o tom Škoda Auto. V hatchbacku se nová fabia prodává od poloviny loňského listopadu.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Fabia Combi

Článek

„Na obě karosářské verze máme zatím velmi pozitivní ohlas. V současné době evidujeme téměř 2600 závazných objednávek modelu Fabia Combi v České republice," uvedl mluvčí Škody Vítězslav Pelc. První vozy objednané koncem loňského roku dorazí k zákazníkům v Česku v nejbližších dnech.

BEZ KOMENTÁŘE: Škoda Fabia CombiVideo: Škoda Auto

Základní cena třetí generace Škody Fabia Combi začíná na 262 900 korunách. Vyrábět se začala v závodě v Mladé Boleslavi v polovině prosince. Za celý letošní rok chce automobilka v Česku prodat o 40 procent fabií více, než loni, kdy jich bylo 8773.

Fabia Combi třetí generace má mimo jiné zvětšený zavazadlový prostor o 25 na 530 litrů a úsporné motory. Fabie byla tento týden vyhlášená Autem roku 2015 v ČR. [celá zpráva]

Škoda vyrábí Fabii Combi od roku 2000. Za tu dobu dodala zákazníkům více než 1,1 miliónu aut. Celkově je fabia s 3,5 miliónu prodaných vozů druhým nejúspěšnějším modelem Škody za octavií.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Fabia Combi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám