Hlavní obsah

Toyota představila RAV4 Adventure. SUV má robustnější vzhled

Novinky, Daniel Havlina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toyota rozšířila nabídku pro model RAV4. Verze Adventure střednímu SUV propůjčí terénní vzhled a robustnější kontury. Nová výbava doplní standardní varianty Active, Comfort, Selection a Executive.

Foto: Toyota

Toyota RAV4 Adventure

Článek

Hlavním rysem výbavy Adventure je mohutná přední maska v černém laku. Na ní se pak nově posunulo logo Toyota a nově posazená jsou i mlhová světla. Design auta podtrhují širší lemy kol, a také samotná nová devatenáctipalcová kola.

Model se může speciálně objednat i ve dvoubarevném laku kombinujícím zelenou a šedou barvu, což odkazuje na model FJ40 Land Cruiser. V kabině model zaujme zákazníky čalouněním z umělé kůže s oranžovým prošíváním.

Nová RAV4 se bude v této výbavě prodávat se čtyřválcovým motorem 2,5 litru a hybridní technologií 4. generace. Systém autu propůjčuje výkon 222 koňských sil a také inteligentní pohon všech kol.

První jízda v Suzuki Across: Převlečená Toyota RAV4 umí přesvědčit

Testy

Autem je možno tahat i přívěs o hmotnosti až 1650 kilogramů. Nový model kromě toho přináší prvky modernizace připravené pro RAV4 v modelovém provedení 2022, jako například nové projektorové LED světlomety nebo přední mlhová světla typu LED.

Objednávky Toyota začne přijímat od října a první dodávky očekává v prvním kvartále roku 2022. České ceny zatím nejsou známy.

Foto: Toyota

Toyota RAV4 Adventure

Foto: Toyota

Toyota RAV4 Adventure

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám