Hlavní obsah

Takto z parkoviště opravdu nevyjíždějte. Řidička vědomě odřela několik aut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou mezi námi. Na první pohled je nepoznáte, ale když sednou za volant, běda každému, kdo parkuje v jejich blízkosti. Řidiči, kteří si s poškozením aut nelámou hlavu; snad podle rčení, že z cizího krev neteče. Jedna taková „parkovací odbornice” byla zachycena 24. února na videu v Hot Springs v americkém Arkansasu. Ani její auto však nebylo ušetřeno.

Foto: Profimedia.cz

Přijít k zaparkovanému autu a zjistit, že ho někdo poškodil a ujel, je krajně nepříjemné. (Ilustrační foto)

Článek

Zodpovědný řidič je velmi opatrný, když parkuje příliš natěsno. Když si neví rady, může někoho požádat o pomoc. Řidička šedého dodge v Arkansasu mohla poprosit autora videa, aby jí ukázal, kolik má místa, ale zvolila cestu hrubé síly.

Video začíná ve chvíli, kdy je šedý Dodge Avenger v podstatě bezvýchodně zastrčený mezi bílý ford a modrou hondu. Jak se tam dostal, není známo, ale odjezd už natočený je - slyšíme odírání plastů, jak řidička dodge poškozuje ford. Odřená je i honda, ale není zřejmé, jestli se nejedná o starší poškození.

Ovšem, to není všechno. O pár metrů dál se řidička snaží protlačit mezi světlým mercedesem a dalším tmavým sedanem. Do téhle skuliny nemá šanci se vejít, přesto přidává plyn a s poškozením svého i těchto dvou aut mizí pryč.

Podle popisku videa, zveřejněného v minulém týdnu, patří tohle parkoviště baru. Jestli byla řidička dodge pod vlivem alkoholu, však lze jen spekulovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám