Hlavní obsah

Subaru se zbaví starších palubních systémů. Představí obří tablet

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové Subaru Legacy se představí na autosalonu v Chicagu. Zatím není jasné, jestli můžeme očekávat evropský comeback, protože aktuálně se u nás tento sedan neprodává, přece jen tu něco zajímavého je. I Subaru nasedlo na digitální dotykovou vlnu, kterou již evropští zákazníci časem pocítí.

Foto: Subaru

Nové Subaru Legacy 2020 pro USA

Článek

Je pravda, že interiéry Subaru poněkud zaostávají za konkurencí co do designu a také digitální vybavenosti. Ale podle nás je to v některých případech dobře. Subaru je auto, kde všechno má své logické místo a všechno se ovládá přesně a intuitivně. Přesto se to změní.

Foto: Marek Bednář, Novinky

Subaru Impreza 2,0i-S Sport

Nová generace modelu Legacy se totiž dost změní. Tenhle klasický sedan změní nejen vzhled karoserie, která bude poněkud hladší a řekněme civilnější (alespoň, co vidíme na fotografii částečně odhaleného auta), ale především bude mít v interiéru ohromnou obrazovku infotainmentu.

Podle fotografie bude umístěn na výšku a nebude kompletně dotykový. To je ta dobrá zpráva. Subaru se nevydalo směrem ke kompletnímu dotykovému ovládání, jak to udělaly mnohé jiné značky, a je zde i pár základních mechanických tlačítek a ovladačů.

Také materiály vypadají výrazně hodnotněji, což také určitě zákazníci ocení. Ovšem malý pohled do kapličky za volantem ukazuje, že tady se ještě Subaru neodhodlalo k elektronickým přístrojům, tedy populárnímu digitálnímu kokpitu.

Foto: Subaru

Nové Subaru Legacy 2020 pro USA

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám