Hlavní obsah

Špínu na autech používá mexický řidič náklaďáku jako malířské plátno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co se špinavým autem? Můžete ho buď umýt, anebo z nánosů prachu vytvořit něco neobvyklého. Právě ten druhý přístup zvolil řidič nákladního vozu v USA a zpříjemnil tak cestování všem okolo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Mexičan proměnil svůj náklaďák v pojízdnou galeriiVideo: AP

 
Článek

Řada lidí ohrne nad špinavým autem nos. Někteří další třeba prstem do nečistot nakreslí prasátko či napíšou „Umyj mě”. Mexičan Arnulfo González ovšem ve špíně vidí čisté plátno, do kterého může něco nakreslit.

González jezdí s náklaďákem po Spojených státech a kreslí do špíny, která se nachytá na záď jeho auta. Vytvořil si za tímhle účelem i instagramový účet, kde sdílí své výtvory.

Možná důležitější však je fakt, že tyhle kresby dokážou lidem kolem zpříjemnit stání v zácpě - nemusí hledět na špinavý náklaďák. Jen doufejme, že je kresby nezaujmou natolik, že by v hustém provozu např. zapomněli včas přibrzdit.

Není to poprvé, co něco takového svět vidí, vloni jsme psali o Nikitovi Goluběvovi, který dělá něco podobného v Rusku. Nakolik se Arnulfo González nechal Goluběvem inspirovat, ovšem není známo.

Reklama

Výběr článků

Načítám