Hlavní obsah

Škodovky bodují v Británii

Právo, los

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řidiči vozů Škoda patří podle průzkumu mezi nejspokojenější z majitelů automobilů všech značek ve Velké Británii. V průzkumu spokojenosti zákazníků J. D. Power v Británii obsadila Škoda Auto druhý rok po sobě celkové druhé místo.

Článek

Na prvním místě se s těsným rozdílem jediného bodu umístila značka Lexus. Letošek je navíc již desátý rok v řadě, kdy se Škoda udržela mezi všemi výrobci v první pětici. Mezi všemi hodnocenými modely automobilů se vozy Škoda Fabia a Octavia dělí o celkové čtvrté místo.

Škoda, jako jediná značka, má tak v první pětici hned dva modely. Model Octavia byl rovněž druhý rok za sebou nejlépe hodnocen v kategorii rodinných automobilů. Škoda Auto byla nejlépe ze všech automobilek hodnocena v části průzkumu označené "náklady na provoz".

Dále skončila Škoda celkově třetí ve "spokojenosti se servisem" a čtvrtá v "kvalitě a spolehlivosti".

Podle výsledku ankety by 98 procent majitelů škodovek své auto doporučilo známému a 94 procent by si škodovku koupilo znovu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám