Hlavní obsah

Škoda zveřejnila nové fotografie konceptu VisionD

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Studie s názvem VisionD měla premiéru zkraje března na ženevském autosalonu. Mladoboleslavská automobilka nyní zveřejnila další fotografie studie, která podle interních informací z automobilky naznačuje podobu třetí generace Octavie.

Článek

V březnu představená designová studie měla podle Škody stavět na charakteristických prvcích značky, přesto je její design jednodušší, čistší a celkově povedenější. Nápadný je dlouhý rozvor a krátké převisy karoserie, které umožnily vytvořit nadprůměrný vnitřní prostor a propůjčit vozu ve spojení s dynamickou linií střechy zajímavý vzhled.

Škoda studii VisionD představila kromě Ženevy také na autosalonu v Šanghaji. Podle neoficiálních informací by některé prvky designu měla mít připravovaná nová generace Octavie. Ta by podle zatím nepotvrzených informací měla vstoupit do prodeje v roce 2013. Nejprve bude uveden liftback, poté karosářská verze kombi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám