Hlavní obsah

Škoda slučuje své mobilní aplikace do jedné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škoda Auto sloučila všechny své aplikace pro řidiče pod jedinou službu s názvem MyŠkoda. Již na začátku roku se aplikace Škoda OneApp stala součástí aplikace Škoda Connect a nyní následuje spojení Škoda Connect a dosavadní MyŠkoda.

Foto: Škoda Auto

Aplikace MyŠkoda

Článek

Jednotná aplikace nově propojuje technická data a funkce spojené s provozem a řízením vozu s čistě uživatelskými funkcemi, které slouží ke zvýšení komfortu před jízdou, v době jízdy i po zaparkování vozu. Nová aplikace je dostupná v obchodech Google Play a App Store.

Jako základ nové sloučené aplikace posloužila Škoda Connect. Ta je od roku 2016 dostupná pro Android a iOS na více než 30 trzích a v současné době má více než 500 000 aktivních uživatelů.

Nová aplikace nabízí uživatelům přístup ke všem mobilním on-line službám Škoda Connect. Kromě toho také obsahuje veškeré informace o vozidle a o síti servisních partnerů Škody. Ovládat ji lze z mobilu, chytrých hodinek nebo displeje vozu.

Zrcadlení telefonu přes Android Auto konečně míří do Česka

AutoMoto

Kdo používal dosavadní aplikaci MyŠkoda, musí si nainstalovat aplikaci novou. Může se ale na svém chytrém telefonu přihlásit svými současnými přihlašovacími údaji. Přenos zákaznických účtů do nové aplikace probíhá automaticky, nová registrace nebo opětovné přidávání již uložených vozů není nutné.

Uživatelé, kteří nemají Škoda ID a doteď se do aplikace přihlašovali údaji externích poskytovatelů, například svým facebookovým účtem, si musí na domovské stránce Škody nebo rovnou v nové aplikaci MyŠkoda ID založit.

Nová Škoda Fabia Combi dorazí se zpožděním

AutoMoto

Novou aplikaci pro Škodu od minulého roku vyvíjela společnost Etnetera. „Do týmu pro Škodu jsme vybírali velmi pečlivě ty experty na mobilní vývoj, kteří jsou schopni maximální synchronizace uvnitř velké skupiny. Řada vývojářů je zvyklá pracovat v týmu do pěti až deseti lidí, ale tento projekt vyžadoval desetinásobnou podporu,” uvedl Miloš Felix, ředitel mobilního vývoje Etnetera. Etnetera se podílí i na úpravách aplikace pro nový elektromobil Škoda Enyaq.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám