Hlavní obsah

Škoda Scala s agresivnějším výrazem přijíždí v edici Monte Carlo

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Edice Monte Carlo už má u Škody svou tradici. Po slavném závodě rally se nyní jmenuje i v rámci modelové řady Scala. Přidává klasické doplňky exteriéru i interiéru, sportovnější ambice po technické stránce však opět nečekejte.

Foto: Škoda

Škoda Scala Monte Carlo

Článek

Na zářiovém autosalonu ve Frankfurtu se ukáže Škoda Scala ve verzi Monte Carlo. Tento výbavový stupeň už zcela tradičně u Škody znamená výraznější, dynamičtější vizáž. Jde o černé prvky, jako jsou maska chladiče, nápis na zádi, spoilery, difuzor či volitelné osmnáctipalcové disky kol. To vše v kombinaci s červeným lakem.

Foto: Škoda

Červeno-černá kombinace je pro tuto výbavu typická.

K sériové výbavě modelu Monte Carlo, který je k dispozici v kombinaci se všemi běžně dostupnými motory, patří zatmavená zadní okna Sunset, panoramatická střecha a prodloužené sklo pátých dveří včetně černého střešního spoileru.

Foto: Škoda

Nápis Škoda je zde začerněn.

Uvnitř najdete sportovní sedadla s integrovanými hlavovými opěrkami. Jsou výškově stavitelná a čalouněná speciálními potahy, speciální design mají také dekorační lišty a palubní deska. Multifunkční sportovní volant je potažený perforovanou kůží a obšitý červeným ozdobným stehem, stejně jako hlavice řadicí páky a madlo páky ruční brzdy.

Foto: Škoda

Nápis Škoda je zde začerněn.

K vidění bude novinka na autosalonu IAA 2019 ve Frankfurtu ve dnech 10. až 22. září 2019 v hale 3.0 na stánku A11. Na trh bude verze uvedena ve čtvrtém čtvrtletí roku 2019.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám