Hlavní obsah

Škoda Karoq po faceliftu se ukazuje na prvním videu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostřední SUV v nabídce mladoboleslavské automobilky je k vidění v modernizované podobě na videu. Jedná se o upoutávku na premiéru zmodernizované Škody Karoq, která se uskuteční 30. listopadu digitální formou.

Škoda Karoq po faceliftu se ukazuje na prvním videuVideo: Škoda Auto

 
Článek

Po zveřejnění designérských skic si lze na základě nových letmých záběrů z potemnělého studia udělat přece jen lepší obrázek o tom, jakou že karoq dostane omlazovací kúru.

Maska chladiče je širší, nyní šestiúhelníková se zdvojeným žebrováním. Přední světlomety jsou celkově užší než dříve a sahají až k masce. Nově je vedená linie světel pro denní svícení, místo jednoho pruhu je nyní rozdělena na dvě části vedle sebe.

Karoq bude také čtyřoký. Škoda zveřejnila první skici faceliftu

AutoMoto

Ve spodních světlech se nachází mlhové světlomety jako před faceliftem nebo nově separátní modul LED ve vrcholném provedení. V režimu potkávacích světel tehdy svítí čtyři moduly. Podobně jako u kodiaqu tak i automobilka hovoří o čtyřokém vzhledu.

Zadní spojler je pro aerodynamickou optimalizaci delší. LED zadní svítilny vypadají užší, nechybí jim však tradiční světelný podpis ve tvaru písmene C. Na videu jsou dobře vidět také nové nárazníky nebo aerodynamické disky kol s vyjímatelnými pokličkami, podobně jako u nové fabie či kodiaqu po faceliftu.

Škoda představuje sedan Slavia, novinku pro Indii jsme prohlédli do detailu

AutoMoto

O změnách v interiéru či technice zatím automobilka nehovoří.

Novinka se zcela odhalí v poslední listopadový den, ovšem i kvůli současné epidemiologické situaci jen prostřednictvím virtuální prezentace. Současný karoq před faceliftem už několik týdnů nelze objednat, přesné datum příjezdu modernizované varianty na trh je zatím neznámé.

Foto: Škoda Auto

Škoda Karoq Sportline před faceliftem (2018)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám