Hlavní obsah

Škoda Fabia Kofola: speciální edice podle limonády

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co má společného Škoda a Kofola? Především dlouholetou spolupráci. A teď i speciální edici 99 kusů modelu, který ponese jméno po krnovském výrobci slavné limonády.

Foto: Škoda Auto

Škoda Fabia Kofola

Článek

Škoda Kofole dodává už léta služební vozy. A kam jde na nějakou akci Škoda, velmi často ji doprovází i Kofola. Prostě jsou nerozlučná dvojice a nedávno dostala krnovská firma nové vozy do flotily pro své obchodní zástupce. A na druhou stranu dostala Škoda povolení k uvedení oslavné speciální edice se společným jménem.

Vůz bude k dispozici ve speciálním laku Marrone a se šestnáctipalcovými koly, které jinak jsou v nabídce originálního příslušenství. Béžový interiér a výbava vychází z verze Style.

Foto: Škoda Auto

Škoda Fabia Kofola

Ovšem to nejzajímavější je na zadních sedadlech. Tady je středním pásem uchycená velká patnáctipalcová lednička, která je napájena z dvanáctivoltové zásuvky. Zajímavé je, že to nemusí být jen chladnička, ale pokud majitelé budou mít teplé jídlo, mohou ji přepnout do režimu ohřevu. A jako bonus bude celá lednička nabitá výrobky značky Kofola.

Foto: Škoda Auto

Škoda Fabia Kofola

Auto bude vybaveno pouze motorem 1.2 TSI (66 kW) a cena bude 364 420 Kč. Možná to není nejméně, ale je třeba si uvědomit, že vůz je opravdu nabitý k prasknutí výbavou. Vedle multifunkčního volantu tu je třeba i doplňkové prémiové ozvučení Škoda Surround, vyhřívání předních sedadel, síťový program, odkládací schránka v zavazadelníku, bezklíčový vstup, infotainment Swing nebo rezervní kolo místo sady na lepení pneumatik. Navíc je tu prodloužena záruka na pět let nebo 100 000 km.

Reklama

Výběr článků

Načítám