Hlavní obsah

Škoda detailně ukazuje Kamiq Scoutline, původní premiéru zhatil koronavirus

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladoboleslavská automobilka nabízí detailní pohled na novou verzi crossoveru Kamiq. Dobrodružně laděný Scoutline měl pózovat na autosalonu v Ženevě, který byl jednou z prvních velkých akcí, které v březnu ustoupily obavám ze šíření nového typu koronaviru.

Škoda představuje Kamiq ve verzi ScoutlineVideo: Škoda Auto

 
Článek

Automobilky se v nelehké situaci musí přizpůsobit nejen co se výroby a prodeje týče, ale i v rámci premiér nových modelů. S prvními obrázky verze Scoutline byla Škoda poměrně skoupá. Kompletní detailní odhalení čekalo na ženevský autosalon.

Po zrušení evropského svátku motoristů tak před zahájením prodeje Škoda přišla s náhradou - detailním videem o nové verzi, včetně rozhovoru s Martinem Preuskerem z komunikace produktu.

Koronavirus versus ženevské výstaviště: Autosalon byl před zákazem téměř připraven

Autosalon Ženeva

Vzhledem k tomu, že jde o verzi Scoutline, nikoli Scout, jedná se především o design. Nejvýznamnější novinkou je černé lemování blatníků a prahů. Uvnitř najdete sedačky potažené prodyšnou látkou a mikrovláknem a na palubní desku si zákazník může vybrat buď obložení à la jasanové dřevo, anebo broušený dekor.

Součástí jsou také nová kola, ambientní osvětlení interiéru nebo LED čtecí lampičky. Scoutline bude k mání ve všech běžných barvách laku pro Kamiq.

Česká cena verze Scoutline zatím není známa, na první trhy se však dostane ještě v červnu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám