Hlavní obsah

Skica Kodiaqu RS už odhaluje úplně všechno

Novinky, maž

Do světové premiéry Kodiaqu RS zbývá necelých čtrnáct dní a Škoda nyní odhaluje patrně poslední upoutávku na svůj nový model. Dvě skici ze čtvrtečního rána odhalují poslední díl skládačky - přední masku.

Foto: Škoda Auto 4x

Škoda Kodiaq RS (skica)

Článek

Verze RS bude připomínat Kodiaq Sportline. Vše je při pohledu zepředu zcela totožné, jediným rozdílem je zvýrazněná linka, táhnoucí se ve spodní části nárazníku. Kromě červeného znáčku RS na přední masce je dalším poznávacím znamením červený pás, který se táhne přes celou zadní část pod pátými dveřmi.

Opět platí, že koncovky výfuku jsou zvýrazněné jako u verze Sportline, celkově se ale obě verze z pohledu vnějšího designu liší jen velmi málo.

Foto: Škoda Auto

Škoda Kodiaq Sportline

Foto: Škoda Auto

Škoda Kodiaq Sportline

Škoda již dříve uvedla, že standardem budou dvacetipalcová kola, což je vůbec poprvé, kdy má „v základu” nějaká škodovka tak velká kola. Pneumatiky mají rozměr 235/40 a jde o Continentaly ContiSportContact. [celá zpráva]

Kodiaq RS bude k mání s jediným motorem - nejsilnějším vznětovým agregátem v historii značky, a sice 2,0 BiTDI o výkonu 176 kW (239 k) a točivém momentu 500 N.m. Bude moci spolupracovat jen s dvouspojkovou převodovkou DSG a s pohonem všech kol.

Ve světové premiéře se ukáže zkraje října na autosalonu v Paříži.

Foto: Škoda Auto

Škoda Kodiaq RS (skica)

Reklama

Související témata:

Související články

Škoda Kodiaq RS odkryla další detaily

Škoda odtajnila další detaily k nejvýkonnější verzi kodiaqu, provedení RS, které se ve světové premiéře představí za zhruba 14 dní na pařížském autosalonu....

Výběr článků

Načítám