Hlavní obsah

Sedadla aut, která lze přestavět ve třiceti směrech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lincoln nabídne nový model Continental, který má nastavovat zcela jiná měřítka luxusu. Samozřejmě vyšší. A součástí toho nárůstu luxusu jsou i nová sedadla. Lze je nastavit ve třiceti směrech.

BEZ KOMENTÁŘE: Nová sedadla LincolnVideo: Lincoln

 
Článek

Lincoln při představení modelu Continental zaznamenal dost protichůdné názory. Někomu se vůz líbil, jiný nad ním mávl rukou. I když třeba design se někomu líbit nemusí, určitě se pozastaví nad nebývalým luxusem, který vůz nabídne. Koncept měl ledničku na šampaňské, stojánky na šampaňské flétny a třeba i čtyři samostatná sedadla, která prý znamenají převrat v pohodlí.

Foto: Lincoln

Lincoln Continental Concept

Foto: Lincoln

Lincoln Continental Concept

Sedadla se dají upravit ve třiceti směrech. Jako příklad všech posuvů můžeme dát například posuv podpěrky stehenní části pro každou nohu zvlášť nebo změna naklopení horní části opěradla. Zároveň ale sedadla v sobě mají kombinaci pěny a plastu, takže prý lépe podpírají tělo. Podle Johnathana Linea z automobilky Lincoln je pak dalším krokem sedadlo, které se prostě přizpůsobí tělu a podepře ho.

Samozřejmě, že v sedačkách také najdeme vyhřívání a chlazení. Bohužel ale není jisté, jestli se sedadla dostanou do sérové výroby. O tom nikdo zatím neřekl ani slovo. Na to, že Continental do výroby půjde, už všichni horlivě přikyvují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám