Hlavní obsah

Řešení karanténní nudy od Audi? Kolekce originálních omalovánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Audi přišlo s řešením, jak ukrátit dlouhou chvíli v domácnostech všech milovníků aut a jejich modelů speciálně. Na své stránky umístila kolekci omalovánek s motivy automobilky.

Foto: Audi

Kolekce omalovánek od Audi

Článek

Sbírka obsahuje hned třináct černobílých obrázků, na kterých lze najít třeba supersportovní Audi R8, oblíbené SUV Q7 na klikaté horské cestě nebo i legendární rallye speciál Quattro během jedná z etap automobilových závodů.

K oživení obrázků postačí každému pouze sada fixů nebo pastelek a v Audi věří, že si k obrázkům najdou cestu milovníci aut každého věku. Ostatně, v dobách světové pandemie je mnoho lidí nuceno dodržovat karanténu, a proto je každá zábavná kratochvíle ceněná.

V Audi A3 čtvrté generace upoutá divoce navržená kabina

AutoMoto

„Milovníci Audi, mladí nebo staří, mají nyní o trochu více času doma. Ve světle těchto neočekávaných situací jsme se rozhodli znovu představit naši kolekci omalovánek,“ uvedli zástupci automobilky na svých stránkách. Celá kolekce je k dispozici zdarma, stáhnout si ji můžete zde.

Reklama

Související témata:

Související články

Audi vytáhlo autonomní elektromobil do ulic

Audi nyní, jako každý rok, vystavuje na veletrhu Consumer Electronics Show v Las Vegas a letos to je doopravdy hodně zajímavé. Návštěvníci se tam mohou projet...

Drsnější verze Audi A1 má české ceny

Robustnější, drsnější, akční. Těmito přízvisky by rozhodně chtěl oplývat model Audi A1 Citycarver, který v těchto dnech rozšířil nabídku německé automobilky...

Výběr článků

Načítám