Hlavní obsah

Renault oblékl model Captur do sportovního kabátu

Novinky, Daniel Havlina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Francouzská automobilka Renault představila druhou generaci crossoveru Captur ve verzi R.S. Line, která má automobilu dodat sportovnější vzhled. Designových vylepšení se vozidlo dočkalo v interiéru i exteriéru.

Foto: Renault

Renault Captur R.S. Line

Článek

Crossover Renault Captur dostal ve verzi R.S. Line nový nárazník, dvoubarevný lak, napodobeninu zadního difuzoru, dvě koncovky výfuků a náznak zadního křídla. Nová, sportovnější, jsou i kola – osmnáctipalcové disky z lehké slitiny v designu Le Castelllet s odznakem R.S.

Součástí výbavy jsou i doplňky od divize Renault Sport, jejíž název či logo se objevuje na prazích, sportovních sedadlech s kontrastním prošíváním nebo na kůží potaženém volantu.

Zaujmout umí i palubní deska v karbonovém dekoru, tónovaná zadní okna nebo velká desetipalcová obrazovka infotainmentu.

Foto: Renault

Renault Captur R.S. Line

Vůz je mimo jiné v základní výbavě obohacen o zadní parkovací kameru, parkovací senzory vpředu i vzadu, bezdrátové nabíjení smartphonu, sportovnější sedadla s mohutným bočním vedením nebo samostmívací vnitřní zpětné zrcátko.

V domovské Francii je už nyní možné model Captur ve verzi R.S. Line objednávat, s motorem TCe a 140 koňmi pod kapotou vyjde v přepočtu na 731 tisíc korun, za které dostanete i manuální dvouspojkovou převodovku.

Možné je zakoupit i silnější 160koňový plug-in hybrid v přepočtu za téměř 955 tisíc korun. České ceny zatím nejsou na světě.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám