Hlavní obsah

Pruhy, křížky a barevná okna. Maserati prezentuje svůj program pro odvážné

Novinky, Milan Lažanský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Italská automobilka spouští svůj program Fuoriserie. Zákazníkům má nabídnout individualizaci vozů. Ovšem zatímco konkurence se omezí na většinou vkusné doplňky, Italové novinku prezentují ve třech hodně svérázných kabátech.

Foto: Maserati

Maserati Quattroporte Unica.

Článek

Každá prémiová a luxusní automobilka dnes nabízí programy individualizace. Speciální lakování a doplňky stojí nemalé peníze, jde tak o přivýdělek, který by jindy končil u externích úpravců. Navíc zákazníci se mohou snadno odlišit – v tovární kvalitě a se zárukou.

I Maserati se do takové nabídky pouští. Na sedanech ghibli a quattroporte, stejně jako na SUV levante, prezentuje program nazvaný Fuoriserie. Ve všech případech jde rovnou o vrcholné varianty Trofeo, ovšem tovární přizpůsobení bude k mání i pro běžnější verze.

Extrémní rodinka od Maserati je kompletní, verzi Trofeo mají i limuzíny

AutoMoto

Tyto konkrétní vozy jsou unikátní a mají sloužit jako demonstrace toho, co všechno si půjde prostřednictvím nové služby dovolit. Vznikly ve spolupráci s úpravcem Garage Italia a rozhodně jim nejde upřít, že ukázat se snaží možná až příliš.

Foto: Maserati

Maserati Ghibli Corse.

Veškeré úpravy se zahrnují do tří specifických stupňů, které lze uplatnit pro jakýkoli model. Corse, ve kterém je v rámci prezentace oděn model ghibli, reprezentuje balíček úprav odkazujících na historické závodní motivy.

Foto: Maserati

Maserati Levante Futura.

Do obleku Futura se navléklo SUV levante. V tomto segmentu si nové maserati můžete přizpůsobit do moderního pojetí. Inspirací je high-tech svět. V interiéru hrají prim světlé materiály.

Foto: Maserati

Maserati Quattroporte Unica.

Třetí stupeň se nazývá Unica, na obrázcích jej reprezentuje limuzína quattroporte. Tento balíček má zaujmout fanoušky módy a umění. V barevné paletě nejen karoserie zákazníci najdou třpytivé barvy, ale i stříbrné a zlaté prvky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám