Hlavní obsah

Prodejnu Ferrari do Prahy přijede otevřít Felipe Massa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tuzemský dovozce sportovních vozů italské značky Ferrari se v Praze přestěhoval do nového autosalonu. Ve středu jej otevře jezdec týmu Scuderia Ferrari a vícemistr světa 2008 formule 1 Felipe Massa.

Článek

Pražský autosalon Ferrari je jako jeden z prvních na světě vytvořen podle nového konceptu značky. Ten zahrnuje předepsaný vzhled, nábytek nebo osvětlení. Součástí je i prostor s vystavenými volitelnými prvky interiéru, jako jsou volanty nebo různé typy kůže.

Autosalon sídlí na Evropské třídě vedle prodejny Maserati, kterou rovněž provozuje společnost Scuderia Praha. Dosud firma vozy Ferrari prodávala v pražské Ruzyni, kde zatím zůstane servis značky. Při otevření nového autosalonu firma také představí nový model Ferrari 458 Italia.

Nové Ferrari si loni v tuzemsku pořídilo 40 zájemců. O rok dříve pobočka prodala 26 vozů. Letos za první čtvrtletí se prodej zvýšil na 12 vozů proti loňským dvěma. Výhradním dovozcem značky je firma Scuderia Praha.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám