Hlavní obsah

Připravovaná Škoda Superb kombi vyfocena na dálnici D1

• Aktualizováno
Novinky, Martin Žemlička

Redaktorům slovenského deníku SME se na dálnici D1 podařilo vyfotit nový Superb ve verzi kombi. Může jít ale také o Octavii kombi, protože automobil je výborně maskován. Superb kombi bude mít světovou premiéru už v září na frankfurtském autosalonu.

Článek

Superb kombi už má hlavní testy po celém světě za sebou, nyní se vyrábí nultá série. Škoda nyní vozy testuje v českém prostředí, aby odstranila případné "dětské nemoci" před spuštěním sériové výroby. Kamuflované Superby se objevují mimo jiné také na dálnici D1, kde vůz zastihli redaktoři slovenského deníku SME.

Na trh by se měl Superb v očekávané karosářské verzi kombi dostat na podzim, ve světové premiéře se představí v září na autosalonu ve Frankfurtu.

Superb kombi dostane elektrické otevírání zavazadlového prostoru, zavazadlový prostor bude, jak jinak, obrovský. Mezi konkurenty Superbu bude patřit například Ford Mondeo, VW Passat, Honda Accord a další zástupci střední třídy.

Kompletní fotogalerii s údajným Superbem kombi najdete zde. Buď se opravdu jedná o nový, připravovaný model nebo je to pouze Octavia kombi. Maskování se tentokráte podařilo v Česaně vytvořit výborně, takže se to ze špionážních fotografií těžko posuzuje. Navíc je nepravděpodobné, že by Škoda nepoužila protáhlé zadní světlomety a nechala záď podobnou jako u Octavie Combi. Jeden z našich zdrojů ve Škodě nicméně tvrdí, že zadní světlomety do boků zasahovat nebudou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám