Hlavní obsah

Primera oficiálně bez nástupce

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nissan oficiálně potvrdil, že Nissan Primera mít nástupce nebude. Možná, že se objeví někdy v pozdějších letech, ale současná generace odejde do důchodu bez náhrady.

Článek

Nissan Primera je v současné generaci spíš propadákem, než úspěšným modelem. Jeho prodeje nejsou to, co bývaly ještě v předchozí generaci, kterou lidé oceňovali pro jednoduchost, nenápadnost a kvalitu. Ani jedna z těchto vlastností v současné verzi není. Vůz dostal hodně netradiční design, ze kterého vyplývaly i prostorové a technické nedostatky.

Místo nástupce se tak lidé budou muset spokojit s již představenými vozy. Jednu řadu tak nahradí hned dva modely, které již známe: Nissan Note [celá zpráva] a Nissan Quasqai [celá zpráva]. Na klasický sedan tedy budeme muset zapomenou, stejně jako na liftback, protože oba vozy se spíš řadí do kategorie MPV (Qashqai je typický crossover).

Reklama

Související témata:

Související články

Nový Nissan Note bude od soboty v prodeji

V sobotu 11. března se oficiálně objeví v českých zastoupeních značky Nissan nový model Note. Tento vůz nelze zařadit do žádné z kategorií - zahrnuje v sobě...

Výběr článků

Načítám