Hlavní obsah

Podoba nového BMW 2 Active Tourer unikla před premiérou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhá generace kompaktního rodinného MPV od německé automobilky BMW se na první fotografii začala objevovat na sociálních sítích. Zřejmě těsně před premiérou.

Foto: Milan Lažanský, Novinky

ilustrační foto

Článek

I přes všeobecný odliv od vozů s karoserií MPV nejspíš čeká řadu 2 Active Tourer druhé vydání. Podle dosavadních zákulisních informací bude stavět na upravené kompaktní modulární platformě UKL, jejíž modernizovanou verzi převezmou i chystané nové generace SUV X1 a X2.

Podoba novinky už, zdá se, není tajemstvím. Alespoň co se týká přední části karoserie. Nechybí výrazná maska chladiče v podobě vertikálně členěných „ledvinek”, ale ani zamračené světlomety.

Boční profil karoserie je podobný předchůdci, na přesné parametry si každopádně budeme muset počkat. Stejně jako na informace technického rázu. Očekává se zástavba dosavadních motorů v čele se zážehovými tříválci, ale i plug-in hybridní varianta.

Test BMW 216i Active Tourer: Lidové BMW a nečekané překvapení

AutoMoto

Nová generace si má svoji premiéru podle informací webu Carscoops odbýt v následujících týdnech a do výroby vstoupit už v listopadu letošního roku. Předchůdce se představil v roce 2014, modernizací prošel o čtyři roky později.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám