Hlavní obsah

Podívejte se, jak propadlina v silnici spolkla SUV

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co nejhoršího se vám a vašemu autu může na silnici stát? Můžete se vybourat, může do vás někdo narazit nebo vaše auto spolkne propadlá země. Potkalo to černou toyotu v Coloradu po prudkých deštích. Řidič stihl z auta vyskočit a je v pořádku, vůz je však vážně poškozen.

Foto: Profimedia.cz

Propadlina v silnici spolkla auto. (Ilustrační foto)

Článek

Propadliny v silnicích jsou poměrně děsivou věcí - v klidu si jedete a najednou před vámi zeje obrovská díra. Nebo, co hůř, sedíte v autě, čekáte třeba na zelenou, a najednou se vůz propadá někam do horoucích pekel.

To si v úterý prožil řidič černé toyoty v Sheridanu, předměstí Denveru v Coloradu. Jeho auto se propadlo do díry, kterou pod asfaltem vymlela voda. Pravděpodobně to však nebyl blesk z čistého nebe, protože z auta stihl vyskočit, a to pak do propadliny padalo prázdné.

Sheridan zasáhly prudké deště v noci z pondělka na úterý a právě ty údajně byly příčinou propadliny. Déšť poškodil trubku pod silnicí, z té začala vytékat voda a během hodin vymlela dutinu. Jako poslední se zhroutil asfaltový koberec. [celá zpráva]

Jestli řidič toyoty po silnici jel a před dírou nestihl zastavit, nebo jestli na silnici z nějakého důvodu stál a země se rozevřela pod ním, není jasné. Policie silnici uzavřela v obou směrech, a když byl vůz z díry vytažen, bylo jasné, že poškození je velké.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám