Hlavní obsah

Plánuje Tesla psí režim v zamčeném autě? Musk je tomu nakloněn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle kratičkého twitterového vyjádření Elona Muska lze spekulovat, že Tesla Model 3 by mohla nabídnout „psí režim” pro momenty, kdy potřebujete na několik málo minut nechat psa v autě. Zahrnoval by zapnutou klimatizaci a zprávu na displeji, že je vše v pořádku, aby starostlivý kolemjdoucí nerozbíjel okno.

Foto: Profimedia.cz

Pes v autě (Ilustrační foto)

Článek

V létě toho byly plné noviny - nenechávejte děti nebo psy v autě, když je venku čtyřicet ve stínu. Psali jsme o tom, jak rychle teplota v autě stoupá, když ho necháte zaparkované na slunci. [celá zpráva]

Ale co kdyby byla celou dobu zapnutá klimatizace, aby v autě byla nějaká snesitelná teplota? Řada aut dnes umožňuje zapnout klimatizaci - či v zimě topení - na dálku tak, aby v autě bylo příjemně, už když do něj nastoupíte.

Joshe Atchleyho napadl „psí režim” pro Teslu Model 3 - zapnutá klimatizace a rádio, a k tomu zpráva na displeji, že starostlivý kolemjdoucí nemá rozbíjet okno, že se pes uvnitř nevaří. Podělil se o nápad na Twitteru a Elon Musk odpověděl pouze „ano”.

Jako potvrzení, že něco takového můžeme jistě čekat, tuhle zprávu neberme. Ovšem, v Modelu 3 si na displeji můžete pustit staré videohry, takže proč ne psí režim? [celá zpráva]

Není to první nápad na upozornění kolemjdoucích, že pes v autě je v pořádku. V červenci letošního roku se objevila nálepka na okně, která říkala, že je všechno v pořádku, a udávala i telefonní číslo majitele vozu, kdyby měl onen starostlivý kolemjdoucí přesto potřebu něco se psem v autě dělat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám