Hlavní obsah

Nový virtuální závoďák Jaguaru odkazuje na legendu z 50. let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při příležitosti uvedení nové videohry pro milovníky automobilových závodů Gran Turismo představuje britská automobilka Jaguar už v pořadí třetí virtuální koncept. Odkazuje na závodní D-Type z 50. let minulého století.

Foto: Jaguar

Jaguar Vision Gran Turismo Roadster

Článek

Koncept Jaguar Vision Gran Turismo Roadster vznikl speciálně pro videohru Gran Turismo 7, která se už brzy dostane i na české pulty. Jedná se v pořadí už o třetí virtuální koncept, který Britové uvedli.

Foto: Jaguar

Trio virtuálních jaguarů z Gran Turisma konceptů pohromadě

Novinka má svými tvary připomínat závodní speciál Jaguar D-Type z 50 let. minulého století. Vpředu to naznačují světelné LED kruhy nebo fakt, že tu je místo jen pro řidiče. Nechybí ani hubená ploutev za řidičem a hladká karoserie.

Speciál pro Gran Turismo 7 dostal také tři elektromotory, který společně vytvářejí výkon 1006 koňských sil a 1200 Nm točivého momentu. Vůz pak z 0 na 100 km/h umí zrychlit za méně než 2 vteřiny a maximálně jede až 322 kilometrů v hodině.

Nové extrémní Lamborghini bude moci prohnat každý. Má to ale háček

AutoMoto

Mimo nově představený stroj lze ve hře GT7 řídit také další virtuální speciály Jaguar, které byly představeny už v minulých letech. Konkrétně se jedná o Jaguar Vision Gran Turismo SV s výkonem 1877 koní a Jaguar Gran Turismo Coupe.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám