Hlavní obsah

Novinka pro příští kempinkovou sezonu: Volkswagen California má po faceliftu

Novinky, fra

I když Volkswagen California není žádná novinka, současný facelift je důkladný. Vždyť vychází z nové evoluce T6.1, ale hlavní změny se proti předchůdci promítly v rozšířeném vybavení.

Foto: Volkswagen (4x)

Volkswagen California Ocean 6.1

Článek

Volkswagen Transporter T6.1 už je na trhu nějakou chvíli. Na konci srpna pak značka představí na autosalonu v Düsseldorfu také jeho kempinkovou verzi, tradičně označenou California. Upravený přední díl a některé změny na přístrojové desce jasně ukážou, se kterou generací má člověk co do činění. Prostě ta nová přední maska je nezaměnitelná, stejně jako přístrojovka s navigací.

Foto: Volkswagen

Nové jsou barvy, dekory skříněk i jejich otevírání

Foto: Volkswagen

Náklon vozu umožní přesně srovnat auto, aby spáči nesjížděli z postelí.

Ovšem novinek je tu mnohem víc. A to ve všech výbavách - Beach, Coast a Ocean. Třeba nová spodní postel, která se mnohem snadněji přemění zpátky na sedačku, dvířka skříněk jsou posuvná, jsou tu nové dekory, a hlavně je tu nový displej, který ovládá všechny technické vychytávky vozu. Ostatně v té nejvyšší verzi dokáže zobrazit i náklon vozu, jak tomu bývá u terénních aut. Díky němu se pak může zaparkovat přesně na rovině, aby byl spánek co nejpohodlnější.

Zajímavé je i zvláštní osvětlení. Jeho ambientní svit má speciální režim pro probuzení. Takže světlo se nerozsvítí najednou, ale pomaličku zvyšuje svou intenzitu, aby se spáči probouzeli příjemněji.

Foto: Volkswagen

Pohodlí i s vařičem a otočnými křesly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám