Hlavní obsah

Nové BMW řady 4 už pózuje v maskáčích

Novinky, laz

Premiéra BMW řady 4 kupé je na programu v letošním roce. Bavorská automobilka zatím poutá detailními záběry na maskovaný předprodukční prototyp, který podstupuje finální fáze testování.

BMW ukazuje maskovaný prototyp nové řady 4 Video: BMW

 
Článek

Automobilce BMW v minulém týdnu utekla řada novinek ještě před premiérou. Novou řadu 4 kupé ovšem ukazuje v maskovací fólii oficiální cestou. Odvozenina od českého Auta roku, řady 3, se na trh chystá ještě letos.

Pod fólií neschová elegantní křivky karoserie, otázkou zůstává velikost přední masky chladiče. Může totiž narůst do velkých rozměrů a být vertikálně orientována, jak naznačovaly starší snímky. Také ale může takový styling patřit jen ostré verzi od divize Motorsport.

Autem roku 2020 v ČR je BMW řady 3

AutoMoto

Automobilka v souvislosti s výchozí řadou 3 přidává i přesná čísla, která slibují sportovnější naladění. Kupé je o 57 milimetrů nižší než jeho čtyřdveřový sourozenec a jeho těžiště je o 21 milimetrů blíže k silnici. To vše kombinuje se zvětšeným negativním odklonem předních kol a o 23 milimetrů širším rozchodem kol zadních.

Vrcholem nabídky bude M440i xDrive Coupé s řadovým šestiválcem s maximálním výkonem 275 kW/374 k. Navíc dostane mild hybridní technologii s 48V startér-generátorem a druhou baterií.

Test BMW 440i xDrive Cabrio: Všeuměl

AutoMoto

Nepochybně model dostane i čtyřválcové agregáty, o nichž se podrobnosti dozvíme později v rámci oficiální premiéry. I vzhledem k odsunutým autosalonům se však její datum těžko odhaduje.

Reklama

Související témata:

Související články

BMW iX3 se poprvé ukazuje v sériové podobě

Čistě elektrické SUV střední třídy chystá BMW oficiálně představit v letošním roce. Jako koncept už iX3 známe od října roku 2018, uniklé produktové snímky...

Výběr článků

Načítám