Hlavní obsah

Mitsubishi omladilo Pajero Sport

Novinky, fra

Už jsme vás informovali o novém Mitsubishu Pajero Sport, osiřelém zástupci slavného automobilového jména. Bohužel novinka tak nová není. Jde pouze o další facelift. I když hodně povedený.

Foto: Mitsubishi (3x)

Mitsubishi Pajero Sport

Článek

Třebaže hovoříme o faceliftu, Pajero se nedočkalo žádné marginální obměny. Nejde o žádná nová zrcátka a obšití sedadel, což mnohé jiné automobilky považují za velkou událost a revitalizaci modelu. Mitsubishi Pajero Sport má zcela novou tvář, která je hodně drsná. Následuje vizáž modelu Eclipse Cross. Tenká světla a masivní maska chladiče opravdu vzbuzují respekt.

Foto: Mitsubishi

Novou tvář má i pickup L200. U nás se zatím prodává se starou maskou.

Foto: Mitsubishi

Interiér je teď kompletně digitální

V interiéru najdeme sice stejnou přístrojovku, ovšem v digitálním věku. Osmipalcový displej za volantem, který nahradil klasické analogové přístroje, doplňuje stejně velký displej infotainmentu uprostřed. Samozřejmě nechybí USB port, ale hlavně (a což je důležitější), klasická zásuvka hned vedle.

Samozřejmostí musí v dnešní době také být rozšířená bezpečnostní výbava, takže i tento vůz má sledování jízdních pruhů, sledování mrtvých úhlů nebo detekci přijíždějícího auta ve slepém úhlu při vyjíždění z parkoviště.

Bohužel se tento model u nás neprodává, lze koupit „jen” větší Pajero, a to za cenu od 942 tisíc korun. Ovšem tvář asi brzo najdeme na jiném autě, které tu můžeme koupil – pickupu L200. Ten u nás stojí nejméně 677 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám