Hlavní obsah

Mazda Koeru: hlavně design

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Automobilky nabízejí hromady sériových aut. Mezi nimi pak jsou ještě koncepty, tedy auta, která mají za úkol otestovat nějakou techniku, design nebo prostě jen tak přitáhnout pozornost. Mezi ně patří i Mazda Koeru.

Foto: Mazda

Mazda Koeru Concept

Článek

Mazda dělá poslední dobou velmi pěkná auta. A tak se jí daří. Její designový směr nazvaný Kodo táhne, ale nejde usnout na vavřínech. A tak je tu koncept Koeru, který vzhled moderních vozů značky ještě rozvíjí a dává mu dramatičtější podobu.

Nebudeme vás zatěžovat směšnými informacemi z tiskové zprávy o vztahu jezdce a jeho koně… Koeru je prostě crossover, který by mohl v budoucnu klidně vyrazit na silnice. Design má sice dynamičtější a dramatičtější, ale není to nic, co by se nedalo vyrobit.

Foto: Mazda

Mazda Koeru Concept

Foto: Mazda

Mazda Koeru Concept

Auto o délce 4,6 metru, šířce rovných 1,9 metru a výšce 1,5 m je postaveno na ohromných jednadvacetipalcových ráfcích s pneumatikami o rozměrech 265/45 R21.

O autu nemáme žádné bližší informace. Jen to, že pod kapotou by měl být zase nějaký motor s technikou Skyactiv a v kabině pak systém MZD Connect, který by měl k sobě připojit hromadu příslušenství a přitom dbát na to, aby řidič nebyl od řízení vyrušován.

Jak se vám tohle auto líbí? Dejte mu známku v naší anketě, nebo v diskuzi pod článkem.

Foto: Mazda

Mazda Koeru Concept

Foto: Mazda

Mazda Koeru Concept

Anketa

Ohodnoťte design Mazdy Koeru
1
84,6 %
2
6,4 %
3
3,9 %
4
1,4 %
5
3,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 940 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám