Hlavní obsah

Louis Vuitton navrhne pro Infiniti luxusní cestovní zavazadla

Infiniti je luxusní odnoží japonské automobilky Nissan, podobně jako Lexus náleží k Toyotě. Infiniti se na jaře chystá vtrhnout do Evropy (včetně Česka) a protože tuto značku málokdo na starém kontinentě zná, spolupracuje nově Infiniti s luxusním francouzským výrobcem cestovních zavazadel - aby se o značce začalo trochu více mluvit.

Článek

Vlastní na míru vytvořená cestovní zavazadla nabízejí pouze luxusní automobilky jako Rolls-Royce, Porsche, Ferrari a ostatní. O to víc je neobvyklé, že Infiniti, které mezi  luxusní automobilové značky nepatří, spolupracuje s tak věhlasným výrobcem luxusního oblečení a zavazadel, francouzskou značkou Louis Vuitton.

Ta je na trhu stylových doplňků pro cestování od roku 1854. Od roku 1997 rozšířila značka své působení i do oblasti dámské a pánské módy – nabízí oblečení, obuv, hodinky a šperky, sluneční brýle.

Cílem spolupráce Infiniti a Louis Vuittonu je vytvořit na míru soupravu zavazadel pro koncept vozu, který bude odhalen na autosalonu v Ženevě již příští měsíc. O jaký koncept jde, však japonská odnož Nissanu nesdělila. Jisté však je, že na autosalonu se poprvé představí také model G37 Cabrio (pro podrobnosti klikněte zde).

Reklama

Související články

Infiniti G35 Coupé: invazní armáda

Už příští rok by se měly jednotky amerických automobilových sil zvaných Infiniti vylodit na západním pobřeží Evropy a začít jí dobývat. Tentokrát jsou však...

Výběr článků

Načítám