Hlavní obsah

Jako v první třídě. Volvo ukázalo třímístný koncept S90 Ambience

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Volvo S90 je nejluxusnějším modelem od Volva. Na pekingský autosalon, který začíná tuto středu, si švédská automobilka přichystala koncept, který zdánlivě neukazuje nic nového - vychází ze sériové S90, uvnitř ovšem najdete absolutní luxus.

Foto: Volvo

Volvo S90 Ambience Concept (2018).

Článek

Sériově vypadající model ukrývá vše podstatné uvnitř. Stačí otevřít dveře a ocitnete se v jiném světě, kterému dominují tři sedačky. Ta nejluxusnější se samozřejmě nachází vzadu vpravo a díky absenci sedadla pro spolujezdce si tady můžete natáhnout nohy jako v první třídě při cestě ve velkém dopravním letadle.

Uvnitř kromě luxusních kožených sedaček (známých už ze sériové verze) najdete špičkovou audioaparaturu od Bowers & Wilkins (s dalšími přidanými reproduktory v opěrkách hlavy) a výplň stropu, která budí zdání obřího panoramatického okna.

Foto: Volvo

Volvo S90 Ambience Concept (2018)

Fígl je v možnosti promítání nejrůznějších motivů (skandinávský les, déšť a nejrůznější ambientní motivy). U každého z nich lze přes chytrý telefon regulovat hlasitost přidružené hudby, intenzitu osvětlení promítaných motivů, a dokonce i vůni. Ta se uvolňuje ze zásobníku ve středové konzole (na výběr jsou čtyři různé vůně).

Volvo S90 Ambience Concept se ukáže již tento týden na pekingském autosalonu. Automobilka nevyloučila, že by se některé prvky z konceptu mohly objevit také v sériové výrobě.

Foto: Volvo

Volvo S90 Ambience Concept (2018)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám