Hlavní obsah

Tesla Cybertruck zevnitř: Obří obrazovka a neskutečné zrychlení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kontroverzní design není to jediné, co na Tesle Cybertruck zaujme. Pozvaní zákazníci se mohli při prezentaci minulý týden svézt a dozvěděli se, že místo vnitřního zrcátka je displej, že sedačky jsou potažené „veganskou kůží” a že zrychlení verze se dvěma elektromotory je vážně působivé.

Jak jezdí nová Tesla CybertruckVideo: Tesla, Novinky/AP

 
Článek

Vtípků na design Tesly Cybertruck se na internetu objevila spousta. Když ale sednete dovnitř a řidič se rozjede, veškerá legrace končí - tohle auto je podle všeho vážně rychlé.

Na představení vozu minulý čtvrtek v San Francisku dostali hosté možnost se projet a video od jednoho z hostů jménem Hamid se k nám dostalo. „Není to normální pick-up, je nesrovnatelně lepší. Šílená akcelerace, spousta místa v interiéru a korba je obrovská,” uvedl pro web AP.

Scéna z Pelíšků nebo Tesla Multipla: Muskův Cybertruck baví internet

AutoMoto

Hamid si Cybertruck rovnou objednal, stejně jako hromada dalších lidí; podle posledních zpráv Tesla přijala na čtvrt milionu předobjednávek.

Cybertruck má ve variantě s pohonem všech kol a dvěma motory, tedy v té na videu, zrychlit na 60 mph (97 km/h) za 4,5 sekundy, má dojet více než 480 km daleko na jedno nabití a utáhnout více než 4536 kg těžký přívěs. Korba, kterou Tesla zve „trezorem”, je dlouhá 198 cm.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám