Hlavní obsah

Hyundai ukazuje skici nové i20

Automobilka Hyundai oficiálně odhalila první skici dlouho očekávaného modelu i20, který má na trh dorazit se zcela novým designem. Premiéru by měl mít na autosalonu ve švýcarské Ženevě. Vyrazí do boje proti horkým novinkám typu Renaultu Clio či dvojici Peugeot 208 a Opel Corsa.

Foto: Hyundai

Skici nového modelu Hyundai i20. Ten se představí v Ženevě.

Článek

Hyundai po podzimní premiéře malého modelu i10 představí další malý vůz v novém vydání. Na autosalonu v Ženevě uvede novou i20.

Nový městský hatchback má být prvním modelem v roce 2020, který ponese zcela nový designový jazyk jihokorejské automobilky s názvem Sensous Sportiness. A právě ten prezentují skici, které Hyundai představil.

Škoda poodhaluje Octavii ve verzi RS

Autosalon Ženeva

Na oficiálních snímcích si můžeme na první pohled všimnout velké masky chladiče a výrazného předního nárazníku. Ostré rysy jsou rovněž rozeznatelné na předních světlometech.

Jak už to pak na skicách bývá, automobil má obří kola. Při pohledu zezadu opět vyniknou výrazná světla a celkově auto působí velmi sportovním, přikrčeným a agresivním dojmem.

Foto: Hyundai

Skici nového modelu Hyundai i20. Ten se představí v Ženevě.

Hyundai rovněž slibuje, že velkých změn dozná i interiér nové i20, kterému má vévodit velký displej propojující dvě obrazovky. Podobně to mají třeba současné Mercedesy.

Další detaily se dozvíme nejpozději 3. března, kdy startuje ženevský autosalon.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám