Hlavní obsah

Hyundai poutá na novou Elantru, vypadá ostře

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Korejská automobilka poutá na premiéru nové generace tradičního sedanu Elantra. V Hollywoodu představí 17. března vůz speciálně šitý na americký trh, s návratem do Evropy se alespoň prozatím nepočítá.

Upoutávka na nový Hyundai ElantraVideo: Hyundai

 
Článek

Elantra je možná pro Evropany okrajovým modelem, ale od devadesátých let je nedílnou součástí nabídky korejské automobilky. Sedan na pomezí nižší střední a střední třídy je základním kamenem nabídky ve Spojených státech.

Již v sedmé generaci přijede Elantra 17. března. Hyundai na novinku poutá videem a vizualizacemi exteriéru i interiéru. Na první pohled rozeznáte drsné křivky, spojené zadní svítilny a výrazné přední LED světlomety.

Hyundai ukázal interiér nové i20, nabídne dva displeje

AutoMoto

Vnitřek působí minimalisticky, dominantní je obrazovka infotainmentu podobná té v nedávno představeném hatchbacku i20, architekturu určuje světlý pás obklopující řidiče. Pod kapotou se krom zážehových čtyřválců očekává také plug-in hybridní pohon.

Foto: Hyundai

Interiér Hyundai Elantra v sedmé generaci

Foto: Hyundai

Hyundai Elantra

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám