Hlavní obsah

Edice M Mesh je odvážným oživením pro BMW X2

Novinky, Daniel Havlina

Automobilka BMW si pro své zákazníky připravila novinku v rámci malého městského crossoveru X2. Nově ho bude možné objednat s designovým paketem M Mesh Edition, který přinese nové barevné kombinace i příplatkovou výbavu.

Foto: BMW

BMW X2 M Mesh Edition

Článek

Němci uvedli městský vůz X2 na trh v roce 2018 a vsadili u něj především na moderní design. S tím pak souvisí i současné nejnovější vylepšení, tedy již zmiňovaná verze výbavy M Mesh Edition. Ta by měla doplňovat edici M Sport X a stát přibližně o 40 tisíc korun navíc.

Nové BMW řady 4 se představuje jako kabriolet, vrací se k plátěné střeše

AutoMoto

Nejvýraznější devízou nové výbavové řady je několik exkluzivních barevných kombinací. Specialitou je šedá barva Brooklyn Grey, kterou kombinují oranžové polepy. Stejné jsou pak i pro černou barvu Sapphire Black. V ostatních barvách jsou polepy černé. Na přání zákazník také nemusí polepy na kapotu dostat.

Foto: BMW

M Mesh Edition nabídne netradiční barevné kombinace a sportovní design.

Foto: BMW

Nejvýraznějším detailem je 3D maska chladiče v lesklé černé barvě.

Novinkou jsou pak i 19 či 20palcová kola ve stejných barevných kombinacích, jaké má kapota vozidla. Nová je i 3D maska chladiče v leskle černém provedení. Možné je i využití takzvaného „lesklého“ paketu i pro lemování masky chladiče, znaku BMW a koncovek dvou výfuků.

BMW představuje novou generaci M3 a M4, i sedan má kontroverzní příď

AutoMoto

V interiéru auto využívá to, co nabízí i varianta M Sport X. K tomu patří třeba sportovní sedadla čalouněná kůží Mocha a Alcantara s oranžovým prošíváním. K dispozici je i černý strop z výbavy Individual a obložení z hliníku.

Zákazníci si M Mesh Edition mohou objednat se všemi motorizacemi kromě sDrive 16d a nejsilnější verze X2 M35i. Na trh vstoupí v listopadu za dosud nezveřejněnou cenu.

Reklama

Související články

BMW M4 GT3 vypadá při testech zlověstně

Do očekávaného představení nového ryze závodního BMW, které bude stát na podvozku kupé M4, ještě nějaký ten rok zbývá, ale Němci už vůz pilně testují na dráze....

Výběr článků

Načítám